28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Керівник Житомирської митниці підозрюється в розтраті понад 700 тис. грн

Керівник Житомирської митниці підозрюється в розтраті понад 700 тис. грн

  • 21 лютого, 2020 9:20
Керівнику Житомирської митниці повідомили про підозру у розтраті майна в особливо великих розмірах. Про це 20 лютого повідомила пресслужба прокуратури Житомирщини.

"За даними слідства, підозрюваний, виконуючи обов’язки начальника Житомирської митниці ДФС, вчинив розтрату чужого майна в особливо великих розмірах. Зокрема, посадовець, достовірно знаючи про фактичну відсутність авторського та технічного нагляду за виконанням будівельних робіт, підписав акти виконаних робіт за договором будівельного підряду службових модулів для спільного контролю в пункті пропуску", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, у подальшому керівник митниці сплатив кошти за виконані роботи, які у повному обсязі не відповідають проектно-кошторисній документації та вимогам нормативно-правових актів у галузі будівництва.
 

"Такі протиправні дії посадової особи спричинили матеріальних збитків на суму понад 732 тис. грн", - додають у відомстві.


На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Поділитись

Новини по темі: