27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На трасі біля Житомира BMW збив жінку: від отриманих травм вона померла

На трасі біля Житомира BMW збив жінку: від отриманих травм вона померла

  • 20 лютого, 2020 17:16
Сьогодні зранку, 20 лютого, у передмісті Житомира автомобіль BMW збив на пішохідному переході жінку. Її з травмами госпіталізували до лікарні, де вона через декілька годин померла.

Як стало відомо "Журналу Житомира", фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 8:30 на 156 км автодороги Київ-Чоп, у с. Березівка.
 

"Попередньо, водій автомобіля BMW, 64-річний житель м. Новограда-Волинського, рухаючись у напрямку м. Житомира, вчинив наїзд на жінку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу", - повідомляє ГУНП Житомирщини.


Унаслідок ДТП пішохід, 33-річна жителька Житомирського району, отримала травми та була ушпиталена до відділення інтенсивної терапії Житомирської обласної лікарні. На жаль, за кілька годин жінка померла.

Нині у рамках кримінального провадження триває з’ясування всіх обставин події. Також поліція шукає свідків аварії.

"Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію 102", - закликає поліція області.

Поділитись

Новини по темі: