28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Наркодилерам, що торгували на Житомирщині метадоном, загрожує до 12 років в'язниці. ФОТО

Наркодилерам, що торгували на Житомирщині метадоном, загрожує до 12 років в'язниці. ФОТО

  • 14 лютого, 2020 9:55
Правоохоронці затримали і оголосили підозру злочинній групі, яка займалася на території Житомирської області продажем наркотичних засобів – метадону. За версією слідства, створив та очолив організовану злочинну групу житель Київської області. До складу групи він залучив п’ятьох своїх наркозалежних знайомих.

Про це "Журналу Житомира" повідомили у прокуратурі Житомирської області.

"У період з квітня по листопад минулого року, організованою злочинною групою скоєно низку кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним придбанням, зберіганням з метою збуту, а також незаконним збутом на території Житомирської області метадону", - інформує прокуратура.

На вилучені наркотичні засоби і майно підозрюваних, а саме, три легкових автомобілі та грошові кошти на загальну суму майже 100 тис. грн, накладено арешт.

За погодженням із прокуратурою області, слідчими СУ ГУНП в області 12-13 лютого цього року п’ятьом особам повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307 КК України. Санкцією зазначеної статті передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.









Поділитись

Новини по темі: