28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Гроші переказали, а товар не отримали. Жителі Житомирщини потрапили на гачок шахраїв

Гроші переказали, а товар не отримали. Жителі Житомирщини потрапили на гачок шахраїв

  • 11 лютого, 2020 10:41
Відразу троє жителів Житомирщини днями потерпіли унаслідок нечесної торгівлі на відомому інтернет-ресурсі. Нині поліцейські встановлюють особи продавців товарів та їх місце знаходження.

Як розповіли «Журналу Житомира» у поліції, однією з постраждалих є 27-річна жителька Радомишля. Вона мала намір придбати цуценя, знайшла на сайті відповідне оголошення, обговорила з продавчинею усі важливі моменти і перерахувала на вказаний нею рахунок 4 тисячі гривень. 

Однак ні того дня, ні в інший отримати пуделя так і не змогла, а контактний телефон уже був вимкнений.

Житель с. Кочерів збирався купити комплект диванів за допомогою того ж віртуального сервісу. Однак і його чекало розчарування. 3,5 тисячі гривень він переказав, а от меблів так і не отримав.

У Чуднівському районі 24-річний хлопець заплатив, точніше передав маршруткою 4,5 тисяч гривень, за мобільний телефон, якого так і не дочекався. Оголошення про продаж гаджету потерпілий теж знайшов на відомому інтернет-ресурсі.

За кожним із цих випадків поліцейські розпочали кримінальні провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Встановлюються причетні особи.
Поділитись

Новини по темі: