23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Незаконно відвідав Крим: соліста Bad Boys Bluе можуть не пустити на концерт у Житомир

Незаконно відвідав Крим: соліста Bad Boys Bluе можуть не пустити на концерт у Житомир

  • 10 лютого, 2020 14:17
У Житомирі планується концерт колишнього соліста євродиско-гурту Bad Boys Blue Кевіна Маккоя, стосовно якого є інформація про виступи в окупованому Криму.

Як повідомляє "Радіо Свобода", музикант під брендом гурту ​планує виступити в Житомирі 10 березня. Квитки на концерт коштують від 300 до 1500 гривень.

Видання звертає увагу, що Маккой є в базі "Миротворець". За їхніми даними співак приїздив на півострів у травні 2016 року на концерт "Дискотека СРСР".



У ДПСУ "Українській правді" повідомили, що у разі приїзду Маккоя до України перевірятимуть наявну попередню інформацію про незаконні відвідини Криму та можуть відмовити у перетині кордону.

"Дана особа перебуває в нас на контролі вже не перший рік. В нас є попередня інформація, що він міг незаконно відвідувати окупований Крим. Тож у разі його появи на державному кордоні, інформація буде перевірена більш детально і йому може бути відмовлено у перетині кордону та проставлено заборону в'їзду в нашу країну", - розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.
Поділитись

Новини по темі: