25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині хлопець викрав трактор, щоб доїхати на гулянку до сусіднього села

На Житомирщині хлопець викрав трактор, щоб доїхати на гулянку до сусіднього села

  • 23 січня, 2020 14:49
У Житомирській області 20-річний хлопець викрав трактор з обійстя односельчанина, щоб доїхати на гулянку до сусіднього села. Події розгортались днями у селі Кирдани Овруцького району.

"Поліцейські слідчо-оперативної групи працювали на місці події. Зі слів заявника з’ясували, що уночі хтось, відбивши дужку навісного замка, проник до приміщення, де зберігався моторизований транспортний засіб, і угнав його", - інформує ГУНП.

Поліція незабаром виявила розшукуваний трактор кинутим у полі між населеними пунктами. За свідченнями селян швидко вдалося встановити особу викрадача.
 

"20-річного жителя с. Кирдани, обґрунтовано підозрюваного у незаконному заволодінні трактором, поліцейські виявили у нетверезому, за зовнішніми ознаками, стані. Свою вину він визнав і пояснив, що скористався чужим трактором, щоб уночі дістатись до сусіднього села на чаркування до товаришів", - говорять у поліції.


Назад транспортний засіб хлопець не пригнав, бо він загруз у полі. За чинним законодавством йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: