20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Іноземець, озброївшись палицею, пограбував один з ломбардів Житомира

Іноземець, озброївшись палицею, пограбував один з ломбардів Житомира

  • 21 січня, 2020 17:55
15 січня в один з ломбардів Житомира увірвався чоловік, розтрощив вітрини, викрав декілька телефонів і втік. Поліції через декілька днів вдалося розшукати і затримати зловмисника. Про це "Журналу Житомира" розповіли у Головному управлінні Нацполіції у Житомирській області.
 

"Правоохоронці, які працювали на місці події, зафіксували пошкоджену вітрину у приміщенні і викрадення з неї 6 мобільних телефонів. Під час з’ясування обставин від працівників закладу стало відомо, що зранку до ломбарду прийшов чоловік з наміром здати мобільник. Однак отримав відмову й пішов геть. Вже в післяобідню пору чоловік повернувся з дерев’яною палицею, якою примкнув вхідні двері із середини, та, потрощивши вітрину, викрав звідти мобільні телефони. Наляканий персонал зміг викликати охорону лише після того, як зухвалець залишив приміщення", - повідомляє поліція.


Завдяки записам камер відеоспостереження та свідченням працівників ломбарду поліції вдалося встановити особу грабіжника.

20 січня працівники кримінальної поліції розшукали 42-річного підозрюваного в одному із сіл Черняхівського району, де той тимчасово мешкав. У нього вилучили частину викрадених мобільників, місце знаходження інших нині встановлюється. Затриманий виявився громадянином однієї з країн Центральної Азії.

Наразі правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до інших кримінальних правопорушень на території області. За чинним українським законодавством іноземцю загрожує позбавлення волі від 4 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: