24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомир жінки влаштували бійку через непрацюючий валідатор у тролейбусі. ВІДЕО

У Житомир жінки влаштували бійку через непрацюючий валідатор у тролейбусі. ВІДЕО

  • 21 січня, 2020 14:25
У Житомирі непрацюючий валідатор у тролейбусі став причиною суперечки та бійки між жінками. Про це у соціальній мережі Facebook пишуть очевидці події. За їх словами, жінка хотіла скористатися стаціонарним валідатором для того, щоб розрахуватися за проїзд у тролейбусі. Але через його несправність, довелося звертатися до кондукторки, яка попросила у жінки її картку. Натомість пасажирка обурилася та почала сваритися через неробочі пристрої.

Як інформує сайт Житомир лайф, на допомогу кондукторці тролейбуса прийшла її знайома. Вона виштовхала пасажирку з громадського транспорту, а вже на вулиці між ними розпочалася бійка. Це сталося на вулиці Вітрука неподалік супермаркету АТБ. Постраждала викликала поліцію.

Патрульні повідомили, що виклик надійшов 20 січня о 16:40. Коли поліцейські прибули на місце події, взяли пояснення від потерпілої. Вона пояснила, що між нею та кондукторкою виник конфлікт, втім продовжився він вже з іншою жінкою, яка випхала її з тролейбуса та розбила телефон.

Пасажирка тролейбуса також зауважила, що жінка нанесла їй тілесні ушкодження. Патрульні прийняли заяву від потерпілої, втім, коли запропонували їй пройти судово-медичну експертизу, остання відмовилася, мотивуючи це браком часу.

В управлінні транспорту міської ради пояснили, що кондукторка у конфлікті участі не брала, а бійка почалася між двома пасажирками, одна з яких раніше працювала кондуктором в ТТУ.
 

 

Коментар одної з учасниць конфлікту

 

До редакції "Журнала Житомира" звернулась одна з учасниць конфлікту - Анастасія, та розповіла свою версію інциденту. З її слів, вона разом з донькою їхала в цьому тролейбусі і заступилась за кондуктора.

"Насправді конфлікт відбувся не через валідатор, а через банківську картку. Ця дівчина разом з подружкою першою почала сварку з кондуктором у тролейбусі", - стверджує Анастасія.

Разом з тим, жінка повідомила, що вона не була агресивно налаштована. А коли почали знімати на камеру, це її розлютило. Тому Анастасія не бачить своєї провини і вважає дівчину провокаторкою бійки.

Поділитись

Новини по темі: