25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Хлопець з Житомира заспівав на сцені шоу «Голос країни» та розвернув всі суддівські крісла. ВІДЕО

Хлопець з Житомира заспівав на сцені шоу «Голос країни» та розвернув всі суддівські крісла. ВІДЕО

  • 20 січня, 2020 11:31
23-річний житомирянин Олександр Календа став учасником популярного вокального шоу «Голос країни» на телеканалі 1+1, і пройшов перший його етап - сліпі прослуховування.

Перемогу Олександру принесла композиція «Coco Jumbo», повідомляє сайт FreshNews.

Олександр Календа з Житомира виступив найпершим, відкриваючи новий - 10 сезон шоу «Голос країни». Суддями шоу-проекту в цьому сезоні стали Dan Balan, Monatik, Тіна Кароль, Потап і Настя Каменських. Ефір програми був показаний на каналі 1+1 увечері в неділю, 19 січня.

Олександр виступав на так званих сліпих прослуховуваннях - першому етапі «Голосу» з композицією «Coco Jumbo». Всі чотири команди суддів повернулись до Олександра, надавши йому самому здійснити вибір свого тренера на проекті.

«Велике спасибі! Першим було дуже стрьомно виступати сьогодні - та й зараз стрьомно. Я взагалі не розумію, що зараз відбувається», - сказав Саша, завершивши виконання пісні.

Першим до Олександра повернувся Dan Balan, спробувавши цим підкупити Олександра. До себе в команду Сашу зазивали все - і в підсумку він обрав своїм тренером переможця музичної премії М1 Music Awards * 2019 Monatik.

«Ви всі круті, просто, я не знаю ... Monatik - ти», - зробив свій вибір житомирянин.
 
Поділитись

Новини по темі: