25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У житомирській поліклініці з'явилися оголошення про платні аналізи: за що доведеться платити

У житомирській поліклініці з'явилися оголошення про платні аналізи: за що доведеться платити

  • 14 січня, 2020 13:39
Відтепер лабораторні дослідження у житомирській дитячій поліклініці, що на вулиці Святослава Ріхтера, платні - таке оголошення днями з’явилися у медустанові. 

Директор дитячої міської лікарні імені Башека розповів, у якому разі потрібно буде платити за послуги, а у якому - ні, передає Житомир лайф.
 

"На сьогоднішній день всі аналізи за направленнями лікарів, які працюють у КП "Дитяча міська лікарні імені Й.В. Башека", це вузькі спеціалісти, лабораторія виконує безкоштовно. Рішенням виконкому було затверджено платні послуги на аналізи, які виконуються у КП на платній основі, тобто, це аналізи, які виконуються без направлення лікаря", - розповів директор дитячої міської лікарні Володимир Галайба.


Наразі здати кров можна у будь-якій амбулаторії центру первинної медико-санітарної допомоги, яку опісля цього доставлять до приватного медцентру, який і проведе дослідження.

"Центр ПМСД підписав договір із приватним центром на забір як крові з вени, так і на капілярну кров. На відкриті торги ми виставлялися 8 листопада, торги відбулися 29 грудня. Тиждень-два, і медцентр самостійно робитиме забір капілярної крові", - зазначила в.о. директора КП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Людмила Зайцева.
Поділитись

Новини по темі: