27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі через недопалок палав багатоквартирний будинок. ФОТО

У Житомирі через недопалок палав багатоквартирний будинок. ФОТО

  • 11 січня, 2020 14:24
У Житомирі в багатоповерхівці по вулиці Мазепи загорівся балкон квартири. Пожежа сталася вночі 11 січня. Як стало відомо "Журналу Житомира", з вогнем боролися 17 чоловік особового складу ДСНС та 4 одиниці спецтехніки.

"11 січня о 00:58 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на балконі квартири багатоповерхівок, що по вул. І. Мазепи в обласному центрі. На місце події рятувальники з’ясували, що балкон, який повністю охопив вогонь, знаходиться на п’ятому поверсі. Існувала загроза поширення полум’я всередину квартири та на балкон поверхом нижче. Локалізував пожежу за допомогою лафетного ствола, фахівці ДСНС проклали дві магістральні лінії через під’їзд багатоповерхівки на п’ятий поверх та по висувній автодрабині і продовжили гасіння", - повідомляє Управління ДСНС України у Житомирській області.

Пожежу вдалося ліквідувати майже за 50 хвилин. Внаслідок надзвичайної події ніхто не постраждав. Завдяки оперативним діям рятувальників квартира та сусідній балкон залишилися неушкодженими. 

Попередня причина пожежі – необережність під час куріння власника квартири.



Поділитись

Новини по темі: