19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У житомирській лікарні померла дитина: ймовірною причиною називають грип

У житомирській лікарні померла дитина: ймовірною причиною називають грип

  • 10 січня, 2020 8:35
У вівторок, 7 січня, у Житомирській обласній дитячій лікарні від хвороби померла шестирічна дівчинка з Бердичівського району. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на голову Бердичівської районної ради Максима Самчика.

За його словами, 5 січня хвору шестирічну дівчинку було госпіталізовано у важкому стані до Житомирської обласної дитячої лікарні, яка розташована біля Житомира у селі Станишівка. Дівчинка проживала на Бердичівщині у селищі Гришківці.
 

"За моєю інформацією,  дитина лікувалася у Житомирській обласній дитячій лікарні, там і померла. Я не знаю офіційних результатів медичних висновків, тому лише  після отримання результатів зможемо говорити про остаточні причини смерті дитини", - розповів він. 


Тож причину смерті шестирічної дівчинки медики назвуть після результатів розтину. Водночас бердичівські ЗМІ не виключають, що дівчинка могла померти від ускладнення грипу. 

"Про трагічну смерть дитини нам вдалося дізнатися з власних джерел, за неперевіреною інформацією, дівчинка могла померти від грипу чи його ускладнень", - зазначає Бердичів BIZ.

Як повідомляв "Журнал Житомира", у Житомирі від пандемічного грипу померла жінка, яка не мала щеплення проти цієї хвороби.
Поділитись

Новини по темі: