19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирській ОДА говорять, що продовжують боротьбу з незаконними АЗС

У Житомирській ОДА говорять, що продовжують боротьбу з незаконними АЗС

  • 8 січня, 2020 16:52
З 27 грудня 2019 року по 7 січня 2020 року у Житомирі та області закрили 13 АЗС, котрі працювали незаконно. Про це говорили 8 січня під час засідання міжвідомчої робочої групи із ліквідації нелегального торгівлі пальним та нафтопродуктами на території Житомирщини.
 

«У всіх районах будуть створені робочі групи, які будуть очолювати голови РДА. Кожен підрозділ правоохоронних та контролюючих органів  має бути залученим до роботи. Ці робочі групи в районах та ОТГ мають здійснювати перевірку незаконних автозаправних станцій на своїх територіях», – сказав під час засідання голова ОДА Віталій Бунечко.


Наразі в області продовжується перевірка легальної діяльності АЗС. Днями в Житомирі здійснили перевірку автозаправних станцій, які наприкінці минулого року були закриті.

«Так, у результаті перевірок виявили, що раніше закриті нелегальні автозаправні станції станом на 5 січня 2020 року свою діяльність не відновили», – зазначили в облдержадміністрації.

Нагадаємо, що кожен може повідомити про факти діяльності незаконних автозаправних станцій на території Житомирської області на «гарячу лінію» за телефоном: (0412) 47-46-33.
Поділитись

Новини по темі: