20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Житомирщині «замінували» сільський клуб: бомбу не виявили, зате знайшли автора дзвінка

На Житомирщині «замінували» сільський клуб: бомбу не виявили, зате знайшли автора дзвінка

  • 28 грудня, 2019 11:28
До поліції надійшло повідомлення про замінування сільського клубу у Коростишівському районі. Правоохоронці перевірили інформацію і ніяких вибухових пристроїв не знайшли, натомість затримали жартівника, що повідомив про "замінування".

Події розгорталися увечері 27 грудня у селі Слобідка. Близько 20:20 на спецлінію "102" зателефонував чоловік, який повідомив, що його односельчанин замінував місцевий будинок культури.

Для перевірки тривожного повідомлення до села прибули слідчо-оперативні групи поліції, фахівці-вибухотехніки ГУНП та інші екстрені служби. З приміщення клубу евакуювали людей, які на той момент там знаходились.
 

"Правоохоронці провели усі невідкладні заходи із обмеження доступу до ймовірно небезпечної території, а також оглянули будівлю та прилеглу місцевість. У результаті жодних вибухових пристроїв або інших предметів, які б могли становити небезпеку, не виявили", - зазначають у поліції. 


Водночас працівники кримінальної поліції викрили у здійсненні неправдивого повідомлення раніше судимого 22-річного жителя с. Торчин. На момент спілкування з правоохоронцями молодик за зовнішніми ознаками перебував у стані сп’яніння. 

Поліція за даним фактом відкрила кримінальне провадження. За чинним законодавством затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: