20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Міністр соціальної політики з робочим візитом приїхала до Житомира. ФОТО

Міністр соціальної політики з робочим візитом приїхала до Житомира. ФОТО

  • 26 грудня, 2019 11:46
Міністр соціальної політики Юлія Соколовська з робочим візитом перебуває на Житомирщині. Міністр вже стигла відвідати Коростишів та Житомира. Про візит Юлії Соколовської в соцмережі повідомили голова ОДА та міський голова Житомира.
 

«З робочим візитом до Житомирщини в Коростишеві міністерка соціальної політики Юлія Соколовська відвідала Олександру Дашкевич, що перебувала на квартирному обліку з 2005 року та нещодавно отримала новопридбане житло.

Олександра була першою в списку осіб, яка проходила по обліку у Харитонівській сільській раді, тому однозначно було погоджено рішення про виділення грошової компенсації для придбання житла. Також в Коростишеві поспілкувалися з колективом управління праці та соцзахисту Коростишівської РДА»
, – зазначив Бунечко.








У Житомирі міністр соцполітики зустрілася з мером і відвідала «Прозорий офіс».
 

«Реконструкцію цього приміщення завершили ще у жовтні, в листопаді отримали декларацію про готовність об‘єкта до експлуатації. Місто вчасно виконало всі зобов‘язання по проєкту ДФРР. Проте, відкрити ЦНАП не можемо – досі не отримали меблі та комп‘ютерну техніку, які мала централізовано через тендер закупити держава.

Але сьогодні пані міністерка запевнила мене, що по приїзду в Київ особисто займеться вирішенням цього питання. Дякую за візит у Житомир і конструктивну розмову. Сподіваюся, незабаром житомиряни матимуть змогу отримувати соціальні послуги в комфортних умовах»
, – сказав Сергій Сухомлин.


Як повідомляв «Журнал Житомира», «Прозорий офіс» на майдан Польовому у Житомирі, незважаючи на завершенні будівельні роботи,  цьогоріч не відкриють.











Поділитись

Новини по темі: