24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Рейтинг голів ОДА: Віталій Бунечко опинився другим з кінця

Рейтинг голів ОДА: Віталій Бунечко опинився другим з кінця

  • 11 грудня, 2019 18:14
  • 1
Житомирська область і її топ-менеджер Віталій Бунечко виявилися на передостанній позиції в рейтингу губернаторів. Такі дані за підсумками трьох кварталів 2019 року опублікувало видання "Деловая столица".

"Починаючи з літа в Україні спостерігається падіння промислового виробництва: у червні - на 2,3% в порівнянні з тим же місяцем минулого року, в липні - на 0,2%, в серпні - на 1,7%, у вересні - на 1,1%, в жовтні - на 5%. Цим знівельовано весь приріст, досягнутий в січні-травні. За підсумками десяти місяців вийшло скорочення промпродукції на 0,6%. Негативна динаміка зафіксована вже в 13 з 23 мирних регіонів.

Крім того, в 11 мирних областях зменшився обсяг реалізованих нефінансових послуг, у восьми - скоротився обсяг освоєних капітальних інвестицій, в п'яти - впало сільгоспвиробництво і обвалився експорт товарів і послуг, в трьох - допущений відтік прямих іноземних інвестицій і впало будівництво"
, - описує ситуацію в країні видання.

За підсумками трьох кварталів 2019 року на Житомирщині зафіксовано спад промислового виробництва на рівні 8,6% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Голові облдержадміністрації Бунечку дали 22-е місце з 23.
 

"На передостанньому рядку рейтингу опинився Віталій Бунечко (-65,5 бала), який з 8 серпня очолює Житомирську ОДА. За підсумками трьох кварталів область потрапила в трійку аутсайдерів по динаміці промвиробництва, допустивши спад на 8,6% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. За підсумками десяти місяців вийшло падіння на 6,7% і четверте місце знизу. Скорочення виробництва спостерігається майже у всіх основних галузях промисловості Житомирщини, зокрема, в харчовій промисловості (на 1,5%), енергетиці (на 7,3% ), добувній промисловості та розробці кар'єрів (на 19,2%), виробництві металовиробів (на 1,5%), машинобудуванні (на 7,3%), текстильної промисловості (на 4,5%).

Крім того, за підсумками трьох кварталів область увійшла до трійки найгірших по динаміці нефінансових послуг (падіння на 24,6%), в четвірку аутсайдерів за темпами зростання реальної зарплати і за обсягом капітальних інвестицій на душу населення, в шістку відстаючих - по динаміці капінвестицій (падіння на 3,8%), за обсягом будівельної продукції на душу населення і по середньомісячній зарплаті. З іншого боку, Житомирщина увійшла в число двох регіонів з найменшою заборгованістю по зарплаті на одного працівника і в трійку регіонів з найкращого динамікою чисельності штатних працівників"
, - кажуть автори рейтингу.


Рейтинг губернаторів

Клікабельне
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

12 грудня, 2019 19:25:23

І бариги вже нема, і на війні ніхто не заробляє, і корупцію подолано, і бурштин не копають... <br /> Відно, в понєдєльнік іх мама раділа) <br /> Ви також це зробили разом, зелені мразі