23 квітня, 2024
Ми в соцмережах

За «мінування» будинку в Житомирі суд дав чоловікові умовний термін

  • 6 грудня, 2019 10:22
Богунський районний суд засудив до умовного покарання чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння «замінував» під’їзд житлового будинку у Житомирі.

Про це «Журналу Житомира» повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Наприкінці квітня цього року 25-річний житомирянин, працівник торговельного закладу, будучи у стані алкогольного сп’яніння, з метою порушення нормального ритму та функціонування житлового будинку, внесення елементу дезорганізації, зателефонував із власного мобільного телефону оператору служби «102» та повідомив неправдиву інформацію про те, що у під’їзді закінчено підготовку вибуху», - інформує прокуратура.

Для перевірки повідомлення залучалися спеціальні служби та підрозділи поліції, якими проведено евакуацію мешканців будинку. За результатами обстеження території будинку будь-яких підозрілих предметів не виявлено, а чоловіка затримано неподалік будинку в стані алкогольного сп’яніння.



За скоєний злочин вироком Богунського районного суду міста Житомира, з урахуванням щирого каяття обвинуваченого, відсутності в нього судимостей та інших стягнень, призначено покарання у виді трьох років позбавлення волі умовно, з іспитовим строком на один рік.

Також судом стягнуто із засудженого на користь держави процесуальні витрати на суму понад 5 тис. грн за проведення державним науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України експертиз.
Поділитись

Новини по темі: