27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Житомирщині жінка підпалила свій будинок, намагаючись розпалити грубку бензином

На Житомирщині жінка підпалила свій будинок, намагаючись розпалити грубку бензином

  • 3 грудня, 2019 13:57
Жінка намагалась розтопити грубу за допомогою бензину, а натомість отримала опіки рук і підпалила власний будинок. Подія сталася 2 грудня в селі Свидя Черняхівського району. Господиня оселі встигла самостійно евакуювати через вікно своїх двох дітей і викликала рятувальників.

"По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику з помешкання йшов густий дим. Їх зустріла господиня житла. Рятувальники одразу помітили опіки на її руках і негайно викликали "швидку". Лікарі констатували у 34-річної жінки опіки рук 1-2 ступенів", - інформує ДСНС.

За словами жінки, вона намагалась розтопити грубу бензином. Коли плеснула його в топку, то стався спалах, внаслідок чого жінка отримала опіки і зайнялась каністра. Господиня побігла винести її на вулицю, але в коридорі ємність впала на підлогу та пролився бензин, що спричинило загоряння підлоги та холодильника.

Силами бійців ДСНС пожежу вдалось ліквідувати. Внаслідок надзвичайної події вогонь устиг знищити холодильник, частково стіни та підлогу в коридорі будинку.
Поділитись

Новини по темі: