20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області півмільйона гривень вкрали на ремонт їдальні для військових - ЗМІ

У Житомирській області півмільйона гривень вкрали на ремонт їдальні для військових - ЗМІ

  • 3 грудня, 2019 12:25
Співробітників Північного територіального квартирно-експлуатаційного управління підозрюють у змові з підрядником і розкраданні понад 500 тис. гривень, виділених на ремонт їдальні в 26-й окремій артилерійській бригаді ім. генерала-хорунжого Дашкевича в Бердичеві.

Про це повідомляє сайт 368.media з посиланням на матеріали Хмельницького міськрайонного суду.

Північне територіальне квартирно-експлуатаційне управління уклало договір з фірмою «Візін Річ» на капітальний ремонт будівлі їдальні військового містечка №1 в Бердичеві, а саме по установці вентиляційного обладнання.

Пізніше службовці управління внесли в акти виконаних робіт з реконструкції будівлі завідомо неправдиві відомості. Насправді роботи не були виконані, в результаті чого державі завдано збитків на суму понад 500 тис. гривень.

Крім того, під час перевірки будівлі їдальні в кінці липня 2019 року співробітники прокуратури встановили, що в приміщенні відсутнє основне обладнання в вентиляційних камерах, обладнання для повного функціонування вентиляції, якість виконаних робіт не відповідає умовам договору.

При цьому, прокурори направили запит в Північне територіальне квартирно-експлуатаційне управління про надання документації на проведення капітального ремонту їдальні. Однак, управління відмовило в задоволенні запиту та вирішило не передавати добровільно зазначені документи.

За даними слідства, службовці Північного територіального квартирно-експлуатаційного управління вступили в злочинну змову з «Візін Річ» і привласнили кошти, шляхом завищення ремонтних робіт.
Поділитись

Новини по темі: