25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Житомирські військові просять жорсткіше карати вандалів, які пошкоджують пам'ятники бійцям АТО

Житомирські військові просять жорсткіше карати вандалів, які пошкоджують пам'ятники бійцям АТО

  • 3 грудня, 2019 8:31
  • 1
Знаходити та притягувати до відповідальності вандалів, які зривають прапори, руйнують або пошкоджують пам’ятники та дошки присвячені загиблим військовослужбовцям. Із таким проханням прийшли військові Житомирщини до голови облдержадміністрації. 

Кажуть: випадків вистачає, а тих, хто це робить до відповідальності так і не притягнуто, йдеться у сюжеті СК1.
 

«Кримінальні справи по цьому розслідуються, Крупєй сказав, що готовий доповідать вам особисто по розслідуванню кримінальних справ по вандалізму, по якому ви піднімаєте питання. Справа стоїть у мене на контролі особистом», — повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.


Під час зустрічі озвучили пропозиції поставити муніципальні камери відеоспостереження, зокрема на кладовищах та місцях встановлення меморіалів загиблим військовослужбовцям. Йшлося і про те, аби звернутись до народних депутатів від Житомирщини з проханням подати законопроект про внесення правок до законодавства, аби покарання за такого роду вандалізм було серйознішим. 

Голова Житомирської ОДА обіцяв зустрітись із військовими за два тижні та запросити начальника обласного управління Нацполіції.

Нагадаємо, в ніч з 23 на 24 серпня у військовому містечку Озерне вандали облили фарбою пам'ятник захисникам України.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Igor R
15 грудня, 2019 1:43:38

Знаходити та обривати руки гандонам сепарським