24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі на вулиці Київській пограбували жінку, поліція швидко затримала розбійника

У Житомирі на вулиці Київській пограбували жінку, поліція швидко затримала розбійника

  • 2 грудня, 2019 9:55
У Житомирі вночі невідомий чоловік напав на жінку та вирвав з рук сумку, в якій знаходилися цінні речі. Поліція оперативно знайшла та затримала грабіжника. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.

"У дворі одного з будинків, що по вул. Київській, незнайомий молодик раптово підбіг до неї та вирвав з рук жіночу сумку, в якій знаходились гроші, мобільний та інші особисті речі. На місце події після надходження повідомлення прибули патрульні, які розбирались в обставинах. Відпрацьовуючи навколишню територію, поліцейські виявили молодика схожого за описом зовнішності та іншими відомостями, отриманими від потерпілої, на грабіжника", - інформує поліція. 

Під час огляду затриманого правоохоронці знайшли вкрадені речі. Чоловіка було доставлено до відділу поліції, там з’ясувалось, що він є 28-річним жителем обласного центру.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність від штрафу і до 4-річного ув’язнення.
Поділитись

Новини по темі: