27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі куріння в ліжку спричинило пожежу у квартирі

У Житомирі куріння в ліжку спричинило пожежу у квартирі

  • 29 листопада, 2019 12:58
У Житомирі вночі 29 листопада сталася пожежа в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Про це рятувальників сповістили сусіди, які відчули запах диму через систему вентиляції.

"На місці події вогнеборці встановили, що в оселі спостерігається сильна задимленість, а в одній з кімнат, на дивані, тліє матрац. Через високу концентрацію диму рятувальникам довелося застосувати апарати на стиснутому повітрі для захисту органів дихання. В кімнаті на дивані вони виявили 49-річну власницю помешкання", - інформує Управління ДСНС України у Житомирській області.

Рятувальники допомогли жінці вийти на вулицю, де на неї вже чекали медики. На щастя, все обійшлося добре і від госпіталізації вона відмовилася.

Вже 01:04 пожежу було локалізовано та о 01:20 – ліквідовано. Вогонь знищив лише диван та матрац. Попередня причина пожежі – необережність під час куріння власниці квартири.

Як повідомляв "ЖЖ", рано вранці 28 листопада в Житомирі сталася пожежа в п'ятиповерховому житловому будинку по вулиці Космонавтів.
Поділитись

Новини по темі: