18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Туалетний скандал в Житомирській ОДА. Чиновниця «віджала» кабінку в загальній вбиральні. ФОТО

Туалетний скандал в Житомирській ОДА. Чиновниця «віджала» кабінку в загальній вбиральні. ФОТО

  • 29 листопада, 2019 11:37
  • 1
У Житомирі чиновниця обласної державної адміністрації "віджала" у працівників туалет, поставив замок на одну з двох кабінок, щоб ніхто, крім неї, ним не користувався.

Як повідомляє "Перший Житомирський", люди скаржаться на директорку департаменту регіонального розвитку Інну Хоменко. За їх словами, чиновниця поставила замок в туалеті, щоб користуватися окремою кабінкою, натомість із сусідньої розпорядилася зняти клямку.
 

"Їй бридко користуватися загальним туалетом. А для нас такий вчинок – це просто принизливо. Закрити туалет і зробити його персональним. Можливо, там золотий унітаз, як був у Януковича. Іншого пояснення ми знайти не можемо", – повідомили працівники департаменту.


Ображені працівники написали своєму керівництву оголошення, в якому просять не принижувати їх.

"До вашого прибуття ми … користувалися оцим занедбаним туалетом і не відчували такого приниження, яке ми відчуваємо зараз. Туалет загальний, тому необхідна клямка зсередини, яку ви зірвали. Туалет обслуговує на поверсі близько 60 працюючих, тому необхідно відкрити другу кабінку, яку ви віджали", – такого змісту оголошення висіло на дверях закритої для загального користування вбиральні.

Станом на ранок 29 листопада оголошення з дверей зірвали, клямку на сусідню кабінку поставили, але "кабінка шефині" досі під замком.





Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

29 листопада, 2019 17:43:58

Ви зробили це разом