16 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі хлопець обікрав квартиру, за якою він мав наглядати

  • 29 листопада, 2019 11:12
Житомирянка на три місяці поїхала за кордон, а свою квартиру лишила знайомому, щоб він за нею пригледів. Після повернення дівчина виявила в оселі відсутність меблів та побутової техніки. Наразі поліція розшукує квартиранта-крадія.

"Зі слів 22-річної заявниці, ще на початку вересня вона поїхала на тимчасову роботу за межами України, а свою квартиру залишила під нагляд 21-річному знайомому взамін на можливість проживання у ній. Проте, коли менш ніж за три місяці вона повернулася додому, то не виявила ні хлопця, ні свого майна: пральної машинки, холодильника, меблів, одягу та інших речей", - розповіли "Журналу Житомира" у ГУНП Житомирщини.

Дівчина відразу звернулася до поліції. На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи місцевого відділу. У ході першочергових заходів вони провели огляд помешкання, встановили свідків та очевидців крадіжки, опитали їх та нині з’ясовують місцезнаходження квартиранта.

Розпочато досудове розслідування за ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством подібні протиправні дії караються до 3-х років ув’язнення.
Поділитись

Новини по темі: