20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Житомирські прикордонники затримали озброєних «сталкерів», які намагалися потрапити у зону відчудження

Житомирські прикордонники затримали озброєних «сталкерів», які намагалися потрапити у зону відчудження

  • 18 листопада, 2019 10:54

Житомирські прикордонники разом з поліцією затримали чотирьох чоловіків, які зі зброєю прямували в зону відчуження. Про це повідомляє Північне регіональне управління Держприкордонслужби на своїй сторінці в Facebook.

"Порушити режим та незаконно зі зброєю потрапити до зони відчуження на двох високопрохідних автомобілях намагались учора ввечері чотири громадяни України. Так, прикордонним нарядом від відділу Іванків Житомирського загону спільно із співробітниками Національної поліції під час несення служби було виявлено рух двох позашляховиків в напрямку території зони ЧАЕС", - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці зупинили транспортні засоби марок Land Rover та Ford коли ті саме перетнули тилову межу забороненої території поза контрольними постами. В автомобілях перебували жителі Дніпропетровської і Львівської областей та міста Києва. Окрім цього в салонах іномарок під час огляду було виявлено чотири одиниці нарізної зброї різних калібрів та одна гладкоствольна рушниця 22 калібру з боєприпасами до них.

Чоловіки пояснили свої наміри потрапити до зони відчуження тим, що вони мали бажання пристріляти зброю на покинутій території.

Наразі правопорушників притягнуто до відповідальності за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевості, що зазнала радіоактивного забруднення.

Поділитись

Новини по темі: