27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирський ФК «Полісся» програв на виїзді і підпустив до себе конкурентів. ВІДЕО

Житомирський ФК «Полісся» програв на виїзді і підпустив до себе конкурентів. ВІДЕО

  • 18 листопада, 2019 9:56
Житомирський ФК "Полісся" в останньому виїзному матчі року з мінімальним рахунком поступився рівненському "Вересу" і залишив першу сходинку турнірної таблиці.

Як пише Sport Arena, центральна зустріч туру в групі А стартувала з швидкого обмінами голами. Спочатку забило "Полісся", використавши аут. Вкидання на лівому фланзі, верхова боротьба і скидання м'яча в штрафну грудьми від Боровця з блискучим завершальним ударом зльоту Терзі - 0:1.
 


Господарі відповіли своєю головною ударною силою, і також після стандартного положення. Мисик подав корнер на ближню, Солдат продовжив на дальню, де на замиканні "чергував" Шестаков - 1:1.

Був шанс у господарів і оперативно вийти вперед, але коли м'яч нібито потрапив в руку захисника "Полісся", Соломка спробував виконати "паненку" з 11-метрового і воротар гостей Мозіль зловив м'яч.

Рівність на табло зберігалася до середини другого тайму. Галенко, перериваючи прорив Солдата, отримав жовту картку, а Верес - право на перспективний штрафний. До м'яча знову підійшов Мисик, і після його подачі в район 11-метрової позначки головою м'яч у дальній кут переправив Петько - 2:1.

Перемога дозволила "Вересу" скоротити відставання від "Полісся" до двох очок. Також житомирян наздогнала "Нива" з Тернополя, обидва клуби мають по 39 очок.


Поділитись

Новини по темі: