20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Фарбою та газом зустріли під судом скандального бердичівського блогера Сороченка. ФОТО

Фарбою та газом зустріли під судом скандального бердичівського блогера Сороченка. ФОТО

  • 15 листопада, 2019 15:48
  • 5
15 листопада місто Хмельницький «тепло» зустріло скандального блогера з Бердичева Артура Сороченка, який побив учасника АТО і записав це на відео.

Як пише ye.ua, перед хмельницьким судом блогера на прізвисько «Квадрат» зустрічали місцеві активісти. Сороченко теж приїхав із «групою підтримки». Спокійно місцеві молодики не дали обвинуваченому зайти у приміщення суду – один з активістів облив його рідиною темного кольору. А далі в хід пішли газові балончики, зав'язалася бійка.

У супроводі поліції Сороченко таки зайшов до приміщення. Однак і там, в коридорах, поліцейські декілька разів розбороняли хмельничан та «групу підтримки» блогера. Слухання розпочали, коли усіх охочих перебувати у залі суду, взяли в кільце поліцейські і Сороченко зміг зайняти своє місце на лаві підсудних.



Потерпілий учасник АТО у суд не з'явився. Як повідомила секретар судового засідання, повістка, надіслана йому додому, повернулась на адресу суду, а на телефонні дзвінки він не відповідає. Однак, вдалося зв’язатись з його дружиною, яка повідомила, що чоловік відмовляється приходити на суд. 

«Вважаю, що слухання провести можна без потерпілого, оскільки він і не з'явиться у засідання. Він і не хотів написати заяву цю. Його змусили деякі люди, не зрозумілі», - зазначив Сороченко.

Призначити розгляд справи по суті без атовця просили адвокат блогера і прокурор. Однак суддя Трембач сказав, що хоче почути у залі суду думку потерпілого і переніс слухання на 3 грудня.

Як повідомляв «Журнал Житомира», бердичівський сепаратист і блогер Артур Сороченко побив ветерана АТО за слова про те, що на Донбасі є армія Росії. Після громадського резонансу поліція оголосила його в розшук за хуліганство. 17 серпня в Миколаїв поліція затримала Артура Сороченка.







ФОТО: ye.ua
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Александр
15 листопада, 2019 17:56:20

жители Бердичева-это говно ходит с вами по одной улице..., вы что там спите....

Олег Цилинский
15 листопада, 2019 20:36:50

Його не було в Бердичев вже мабуть півроку!!!

Николай
15 листопада, 2019 22:45:30

Судья трембач ещё то мурло!!!

Юрий Баранов
16 листопада, 2019 21:10:24

https://www.youtube.com/watch?v=1LwHpTZZvEk

Валерий
19 листопада, 2019 9:09:24

Вся эта история говорит лишь об одном - в стране бардак продолжается и управляет всем этим не нынешняя власть, а какая-то третья сила, которая может заставить потерпевшего без его желания написать заявление в полицию, придумать и сотворить вокруг этого "картинку" и по хулигански и безнаказанно вот облить человека краской, что в правовом государстве не позволительно, какой