24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області чоловік до смерті забив палицею рідного батька

У Житомирській області чоловік до смерті забив палицею рідного батька

  • 15 листопада, 2019 11:28
У Брусилівському районі Житомирщини побутовий конфлікт між сином та батьком завершився побиттям останнього. Отримані травми стали для 56-річного чоловіка фатальними. Поліцейські затримали підозрюваного, йому загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін від 7 до 10 років.

Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Син загиблого, який проживав разом з ним, категорично заперечував і конфлікт між ними, і подальше побиття батька. Лише після проведення відповідного дослідження і висновків експертів щодо наявності у пенсіонера тяжких тілесних ушкоджень, що і стали причиною смерті, чоловік таки розповів, як розгортались події", - прокоментував начальник Брусилівського відділення поліції Сергій Цівончук.


Попередньо встановлено, що увечері 13 листопада між батьком та сином виник побутовий конфлікт на грунті зловживання останнім алкоголем. Пенсіонер через хворобу був обмежений у можливості самостійно пересуватись, тож обов’язки по його догляду часто викликали роздратування у підозрюваного. 

Того вечора між ними розгорілась чергова суперечка, під час якої син схопився за палицю. Коли його емоції трохи вщухли, він покинув побитого батька і пішов спати в іншу кімнату. А уже наступного ранку виявив того мертвим.

Поліцейські затримали 33-річного чоловіка, досудове рослідування проводиться за ч.2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Раніше затриманий уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.
Поділитись

Новини по темі: