29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Пенсіонерка з Бердичева віддала «цілительці» $2000, в надії, що та її вилікує

Пенсіонерка з Бердичева віддала «цілительці» $2000, в надії, що та її вилікує

  • 15 листопада, 2019 8:21
У Бердичеві 79-річна пенсіонерка стала жертвою аферистки. Жінка повірила «цілительці» і втратила всі свої заощадення – 2000 доларів. Подія сталася 12 листопада.

Пенсіонерка розповіла, що неподалік свого будинку зустріла жінку, яка звернулась до неї з незначним проханням, а потім запропонувала і свою допомогу. Мовляв, Ви хороша людина, але, бачу, маєте проблеми зі здоров’ям, а я можу допомогти.
 

«Так, незнайомка переконала пенсіонерку, що зцілить її хвороби ніг, провівши всього лиш один ритуал. Але, щоб він був сильніший, необхідно залучити усі наявні в домі кошти», - інформує ГУНП Житомирської області.


Жінка довірилась «цілительці» й сама принесла 2000 доларів США заощаджень, склавши їх у газету та пакет, як того вимагала незнайомка. Вона ж поклала їх до «особливої» книги на кілька хвилин, аби «вони набрались магічної сили», а потім повернула пенсіонерці та наказала 9 днів тримати пакунок під подушкою. 

Жінка згодом зважилась перевірити свої заощадження, натомість виявила папірці. За таких обставин пенсіонерка і звернулась до поліцейських.

Нині за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. 
Поділитись

Новини по темі: