24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Жахлива ДТП у столиці забрала життя 21-річної житомирянки. ФОТО

Жахлива ДТП у столиці забрала життя 21-річної житомирянки. ФОТО

  • 11 листопада, 2019 7:59
У дорожньо-транспортній пригоді загинула житомирянка, викладач духовної молодіжної недільної школи Ольга Щербакова. Дівчині був всього 21 рік. Про ДТП повідомив Свято-Михайлівський кафедральний собор м. Житомира.
 

"У сім’ї нашої школи і храму сталася трагедія. Вчора у Києві в моторошній автокатастрові загинула наша дорога учениця молодіжки, а також викладач Ольга Щербакова, врятувати її шансів, на жаль, не було. У нашій пам’яті вона назавжди залишиться світлим промінчиком сонця, ми плачемо і сумуємо разом з рідними і близькими Олі, а також молимося за її душу", - йдеться у повідомленні пресслужби собору.





Як стало відомо "Журналу Житомира", фатальна ДТП сталася 8 листопада на вулиці Академіка Заболотного у Києві. Дівчина була за кермом, а в її авто влетіла вантажівка-бетономішалка. Від удару передня частина легкового автомобіля повністю зім’ята. Водійка померла миттєво.

"Встановлено, що внаслідок зіткнення вантажівки "ДАФ" з автомобілем "Шкода" загинула 21-річна водійка легковика. На місці події працюють слідчі і встановлюють усі обставини та причини смертельної автопригоди. Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим управлінням столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - інформує відділ комунікації поліції Києва.

Церемонія прощання та похорони дівчини відбулися вчора, 10 листопада, у Житомирі.









ФОТО: KyivOperativ
Поділитись

Новини по темі: