23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Житомирська волонтерка збирає подарунки для діток, що живуть у зоні бойових дій

Житомирська волонтерка збирає подарунки для діток, що живуть у зоні бойових дій

  • 8 листопада, 2019 13:25
Волонтерка з Житомира Юлія Толмачова збирає подарунки до свята Святого Миколая і на Новий рік. Все зібране вона відправить діткам, які живуть в зоні бойових дій і на лінії розмежування.

Про це Юлія Толмачова повідомила 7 листопада на своїй Facebook-сторінці.
 

"Продовжуючи добрі починання минулого року, в цьому році ми вирішили не зупинятися, і зробити те ж саме. У минулому році, за допомогою моїх друзів і бійців з фронту, нам вдалося зібрати подарунки до свята Святого Миколая і на Новий рік, для діток, які живуть в зоні бойових дій, на лінії розмежування. Час до Нового року ще є, і я звертаюся до вас з проханням приєднатися до нас взяти участь у добрій справі і зібрати подарунки діткам, якщо у вас є така можливість", - пише Юлія Толмачова.


Крім іграшок, можна передати потрібні повсякденні речі: шкарпетки, шапочки, інший одяг. Все повинно бути новим, так як це подарунки.
 

"Діти не розбещені, різного віку (від 3-х років, до 15 років). Для трьох діток треба мобільні телефони, два планшета, 2 навушників, 3 колонки (це на прохання дітей, є серед них і повні сироти), а так само це можуть бути звичайні дитячі радощі - солодощі, цукерки, зефір, мандарини, апельсини, будь-які інші фрукти, яблука, добрі розвиваючі книжки, конструктори, м'які іграшки, вишивка для дівчаток, фломастери, папір для малювання, пластилін... і різні інші приємні подарункові речі. В принципі звичайне життя поза свят ніхто не відміняв, тому можна купити щось потрібне, наприклад повсякденні речі. Так як це подарунки, це можуть бути тільки нові речі", - додає житомирянка.


Подарунки можна приносити за адресою: Житомир, 101-й кабінет облдержадміністрації. Крім того, їх можна відправити поштою. Телефон для довідки: 0677834814.

Поділитись

Новини по темі: