23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Річниця Жовтневої революції: прихильники комунізму вийшли в центр Житомира на мітинг. ФОТО

Річниця Жовтневої революції: прихильники комунізму вийшли в центр Житомира на мітинг. ФОТО

  • 7 листопада, 2019 14:21
У Житомирі більш ніж 70 прихильників забороненої комуністичної ідеології 7 листопада зібралися на мітинг з нагоди відзначення 102-ї річниці Жовтневого перевороту. 

Вони критикували владу та згадували «краще» життя у Радянському союзі, повідомляє Житомир інфо.
 

«Зі 102-ю річницею Жовтневою соціалістичної революції! Ура, товариші! Ура! Що дав «Великий жовтень» народу? Вперше в історії людства було запроваджено 8-ми годинний робочий день, безкоштовне медичне обслуговування та безкоштовна освіта. Що маємо зараз, - про це говоритимемо на мітингу. Це масове безробіття, масова міграція молодих людей, для того, щоб заробити на життя. Де це бачено, що десятки, сотні людей у Житомирі лазять в сміттєвих баках, що стали бомжами? Раніше такого не було», - говорить учасник мітингу Микола Заєць.


Як зазначили присутні: вийшли сьогодні на мітинг, аби захистити власні соціальні права та протестувати проти підняття тарифів на комунальні послуги.

«Сьогодні велике свято для нас! Я прийшла на цей мітинг, щоб відстоювати свої інтереси. Соціалізм - це єдиний правильний напрямок країни, коли ми всі рівні, всі закони виконуються для всіх однаково, ціни мінімальні, заробітна плата виплачується своєчасно, працюють регулярно підприємства, фабрики, заводи і все на користь народу», - зазначає учасниця мітингу Світлана.

Організували мітинг кілька організацій, серед яких - «Житомирська обласна організація Комуністичної партії України», яка наразі налічує понад 4 тисячі членів.
 

«Ми зібралися, вирішили та й подали заявку. Все офіційно в рамках закону. Є організація «Платники податків», у нас зареєстрована організація «Ліва позиція», є організація «Комуністична партія України», обласна партійна організація, яка діє, хоча у всіх ЗМІ говорять, що її немає. Вона діє і щоквартально подає звіти в НАБУ, Національне агентство з питань запобігання корупції. Сьогодні більше 4 тисяч комуністів в обласній організації, які борються, працюють і відстоюють інтереси соціального захисту населення», - каже співорганізатор мітингу Микола Мартиненко.


За його словами, гроші на організацію мітингу практично не витрачали, тільки придбали кілька літрів бензину.















ФОТО: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі: