19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Поліція розшукує водія авто, який на смерть збив велосипедиста під Житомиром

Поліція розшукує водія авто, який на смерть збив велосипедиста під Житомиром

  • 4 листопада, 2019 14:10
У передмісті на автодорозі Житомир-Левків водій автомобіля збив велосипедиста та зник з місця ДТП. Як стало відомо «Журналу Житомира», дорожньо-транспортна пригода сталася 3 листопада близько 08:00 , поблизу села Клітчин.
 

«Попередньо встановлено, що водій легковика, ймовірно «FORD MONDEO», вчинив наїзд на чоловіка, 43-річного жителя с. Калинівки, який рухався на велосипеді», - інформує ГУНП Житомирської області.


Водій автомобіля, вчинивши наїзд на велосипедиста, поїхав з місця події. Унаслідок ДТП велосипедист загинув на місці події.

Нині у рамках розпочатого кримінального провадження триває з’ясування всіх обставин події та встановлення місця знаходження транспортного засобу і особи водія – учасника ДТП.

«Якщо ви володієте інформацією про обставини та учасників події, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора тощо, прохання звернутися до Житомирського районого відділення поліції за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 88 або за телефонами (0412) 40-78-03 чи на спецлінію 102», - закликає поліція.
Поділитись

Новини по темі: