20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирянка Юлія Єлістратова здобула «срібло» на Кубку світу з триатлону

Житомирянка Юлія Єлістратова здобула «срібло» на Кубку світу з триатлону

  • 4 листопада, 2019 12:46
Житомирська триатлетка Юлія Єлістратова виграла срібну медаль на етапі Кубку Світу в Перу, лише долі секунди програвши переможниці гонки.

"Житомирянка випливла поза межами першої «пачки»  – що, в тім, жодним чином не позначилося на її медальних амбіціях! Юля продемонструвала відмінну швидкість та рішучість підчас велосегменту, а коли справа дійшла до бігу – тут Єлістратовій мало хто може скласти конкуренцію навіть у світовому триатлоні", - інформує Федерація триатлону України.

Житомирська триатлетка показала найкращий біговий час з усіх учасниць, на своєму коронному виді Юлія обходила опонентку за опоненткою і буквально увірвалася в боротьбу за нагороди. 

Японка Аі Уєда, Елізабет Браво з Еквадору та єдина представниця європейського континенту в медальних "розбірках" Юлія Єлістратова з України – влаштували на фініші справжній триатлонний триллер! Дівчата з останніх сил мчали до омріяної мети, демонструючи максимум своїх фізичних і тактичних можливостей. Годі й казати, – фінішну стрічку всі троє спортсменок перетнули майже синхронно, випередивши одна одну буквально на корпус, а підсумковий хронометр зафіксував один і той самий час для них – 59:12.

За підсумками етапу Кубка Світу в Перу, Юлія Єлістратова здобула срібну нагороду! Ця медаль стала дев’ятою для українки на Кубках світу – раніше впродовж кар’єри Єлістратова завойовувала три золота, одне срібло та чотири бронзи.

Поділитись

Новини по темі: