19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • ДТП на Житомирщині: чоловіка після аварії замість лікарні відвезли додому, там він помер

ДТП на Житомирщині: чоловіка після аварії замість лікарні відвезли додому, там він помер

  • 1 листопада, 2019 14:22
59-річний чоловік будучи пасажиром авто потрапив у ДТП та отримав травми. Проте, його повезли не у лікарню, а додому, де він і помер. Як розповіли "Журналу Житомира" у поліції Житомирщини, дорожньо-транспортна пригода сталася у Чуднівському районі 30 жовтня.
 

"Попередньо, 39-річний водій ВАЗівки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та рухаючись у напрямку села П’ятки, не впорався з керуванням, унаслідок чого з’їхав у кювет. У результаті травми отримав пасажир, 59-річний потерпілий", - пояснюють у поліції.


Після ДТП водій викликав на місце пригоди знайомого, який вже на своєму транспорті доставив та залишив травмованого за місцем його проживання. Уранці наступного дня чоловіка без ознак життя виявила у його будинку соціальний працівник та викликала поліцію.

У ході проведення перевірки, поліцейські з’ясували обставини травмування чоловіка, встановили очевидців ДТП, опитали їх, розшукали керманича авто та провели інші першочергові заходи. Водій автівки свою причетність до вказаної ДТП визнав. 

Нині слідчі вже розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання від 3 до 8 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Поділитись

Новини по темі: