20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирській області силовики провели навчання - ловили «диверсантів». ФОТО

  • 1 листопада, 2019 11:22
У Житомирщині Служба безпеки України провела планові антитерористичні навчання, у яких взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Збройних Сил України, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Нацгвардії, Держприкордонслужби, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Про це інформує пресгрупа УСБ України в Житомирській області.

Метою заходу стала перевірка готовності залучених структур до протидії можливим терористичним та диверсійним загрозам на об’єктах підвищеної небезпеки, а також евакуації мешканців прилеглих населених пунктів.

За легендою навчань умовні терористи прибули на територію регіону для вчинення серії диверсій на одному з об’єктів Збройних Сил України.

Завдяки злагодженим спільним діям силовиків «диверсанти» були вчасно виявлені та нейтралізовані, а наслідки ймовірного теракту – локалізовані.

«За підсумками ретельного аналізу кожного етапу навчань Координаційна група відзначила ефективну роботу задіяних підрозділів та визначила додаткові заходи з підвищення рівня захищеності військових об’єктів у регіоні», – зазначили в СБУ.





































ФОТО: СБУ
Поділитись

Новини по темі: