27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирі чоловіка після сеансу масажу забрала швидка. Інцидентом зайнялася поліція

У Житомирі чоловіка після сеансу масажу забрала швидка. Інцидентом зайнялася поліція

  • 31 жовтня, 2019 12:58
У Житомирі поліція розслідує обставини травмування чоловіка – 44-річний житомирянин звернувся до правоохоронців із заявою про нанесення йому травм лікарем під час масажу. Про це "ЖЖ" інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Заявник розповів, що на початку жовтня під час сеансу масажу він отримав тяжкі тілесні ушкодження. За словами чоловіка, з кабінету лікаря його забрала швидка, оскільки самостійно,  через отриману щойно травму, йти він не міг", - зазначають правоохоронці.


За попереднім висновком, судово-медичного огляду у потерпілого діагностовано закриту хребтову травму та компресійні переломи  кількох шийних та грудних хребців, що є тяжкими тілесними ушкодженнями.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 140 (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником) Кримінального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин.

Санкція статті передбачає відповідальність: від позбавлення права займатись певною діяльністю до ув’язнення терміном до 2 років.
Поділитись

Новини по темі: