19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Нічний дебошир побив вікна автомобілів, припаркованих біля житлового будинку

Нічний дебошир побив вікна автомобілів, припаркованих біля житлового будинку

  • 31 жовтня, 2019 11:24
36-річний чоловік пошкодив дві автівки, що були припарковані поблизу під’їзду житлового будинку. Подія сталася у місті Новоград-Волинський у ніч с 29 на 30 жовтня.

"Один із потерпілих, 24-річний місцевий житель, розповів, що, як і деякі інші мешканці будинку, ближче до ранку прокинувся від шуму у дворі. Виглянувши з вікна, чоловік побачив, як невідомий розбиває вікна в автівках поблизу його під’їзду, та відразу викликав поліцію", - інформує Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

На місце події прибула група реагування місцевого відділу, яка і затримала "бунтаря" та доставила його до слідчих. Ним виявився 36-річний житель району.  

Попередньо встановлено, що чоловік з хуліганських спонукань спочатку руками, а потім із використанням каміння пошкодив два автомобілі. 

Як з’ясувалося згодом, на момент інциденту чоловік вже був у статусі підозрюваного по ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. За нові злочини чоловіку загрожує покарання від штрафу до 5 років обмеження волі. 
Поділитись

Новини по темі: