20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Голова Житомирської ОДА їздив у Маріуполь на міжнародний інвестиційний форум

Голова Житомирської ОДА їздив у Маріуполь на міжнародний інвестиційний форум

  • 30 жовтня, 2019 17:44
Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко взяв участь у Першому інвестиційному форумі RE:THINK. Invest in Ukraine, який пройшов 29 жовтня у Маріуполі.

Як стало відомо «Журналу Житомира», у Форумі взяли участь 700 гостей, серед яких більше 100 великих компаній та понад 60 представників дипломатичних місій. Також на Форум приїхав президента України Володимир Зеленський.
 

«Тільки чесна конкуренція здатна створити успішну економіку — такий меседж дав Президент України Володимир Зеленський на інвестиційному форумі RE:think. На різних комунікаційних майданчиках дізнався про цікаві кейси розвитку бізнесу в Україні та досвід іноземних компаній у плані співпраці з органами влади. Після панельних дискусій на форумі визначив пріоритети для Житомирщини, які готові реалізовувати найближчим часом», – зазначив Віталій Бунечко після форуму на сторінці у Фейсбук.


Житомирщина представила на Форумі 4 інвестиційні проєкти: «IT-Академія» у Житомирі, мережа індустріальних парків, логістичний центр у Глибочиці та аеропорт «Житомир».







Поділитись

Новини по темі: