23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Баскетбольний клуб «Житомир» пробився в 1/8 Кубку України. ФОТО

Баскетбольний клуб «Житомир» пробився в 1/8 Кубку України. ФОТО

  • 29 жовтня, 2019 8:36
Баскетбольний клуб "Житомир", який з цього сезону виступає у Вищій лізі України, вдало стартував у Кубку України. В двоматчевому протистоянні житомиряни переграли "ДіДіБао" з Кам'янець-Подільського. 

Перший матч завершився з рахунком 88:83 на користь кам'янчан. У другому матчі, у рідних стінах баскетбольний клуб з Житомира зміг переломити хід протистояння і впевнено переміг – 95:58.
 

"Тренерська команда нашого клубу мала на меті не просто відіграти з мінімальною перевагою в 6 очок, а здобути впевнену перемогу, без жодних шансів для суперника. Необхідної різниці ми досягли вже в першому періоді, а далі лише посилювали свою перевагу, навіть не залишаючи надію супернику наздогнати нас. Далі було +9, +10, +12, а в підсумку рахунок 95:58.

В переважній більшості показників - влучні кидки, підбори, результативні передачі - ми значно обійшли БК ДіДіБао, що дозволило нам панувати на ігровому полі. Грамотна побудова системи захисту "закрила" суперника і не дала йому змогу провести ефективні атаки, а іноді і навіть вивести м’яч. Планку підвищуємо - і націлюємося на 1/4 Кубку!"
, - аналізує гру тренерський склад БК "Житомир".


У наступному раунді, 1/8 фіналу, БК "Житомир" зіграє проти другої команди БК "Хімік" з Южного. Матчі 1/8 фіналу відбудуться 13-17 листопада та 20-24 листопада.























Поділитись

Новини по темі: