19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі шахрайка попросила у пенсіонерки попити і вкрала всі заощадження

У Житомирі шахрайка попросила у пенсіонерки попити і вкрала всі заощадження

  • 24 жовтня, 2019 17:57
У Житомирі поліція розшукує жінку, яка вкрала з квартири понад 40 тисяч гривень. Подія сталася вчора, 23 жовтня. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.

"До Житомирського відділу поліції звернулась 44-річна жителька обласного центру із заявою про викрадення з її квартири грошей. Жінка розповіла, що близько 17.00 до помешкання, в якому на той момент знаходилась тільки її мати, зайшла незнайомка. Вона була разом з дитиною та попросила у пенсіонерки напитися води і зайти до вбиральні. Добросердна бабуся, яка до того ж через хворобу повільно пересувається, дозволила зайти до оселі та самостійно знайти необхідну кімнату", - розповідають у поліції.

Згодом, коли жінка прийшла додому, пенсіонерка розповіла їй про випадкових гостей. Відчувши лихе, перевірила сховок за диваном і не виявила власних заощаджень. З квартири зникли 30 тисяч гривень та кількасот доларів США.

Нині поліцейські встановлюють особу жінки, яка, за описом пенсіонерки, віком близько 30 років та має смаглявий колір шкіри.
Поділитись

Новини по темі: