25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Перервана вагітність і контузія в АТО: 26-річна бердичівлянка викрала немовля під Києвом. ВІДЕО

Перервана вагітність і контузія в АТО: 26-річна бердичівлянка викрала немовля під Києвом. ВІДЕО

  • 24 жовтня, 2019 13:25
23 жовтня у смт Коцюбинське Київської області невідома жінка викрала 3-місячного хлопчика в матері та повезла на авто в невідомому напрямку. Правоохоронці ввели план-перехоплення і оперативно знайшли та затримали жінку, 26-річну уродженку Бердичева з освітою вихователя, яка отримала контузію в зоні АТО. 

Про це повідомляється на сайті Національної поліції України.
 

"На Київщині та у столиці правоохоронці ввели план-перехоплення де оперативно спрацював відділ кримінального аналізу, оперативники та патрульна поліція Києва і невдовзі авто затримали. Водій виявився таксистом і виконував замовлення. В ході подальших оперативно-розшукових дій вдалося встановити особу розшукуваної та її місцеперебування разом з дитиною. Затримання підозрюваної відбулося у Софійській Борщагівці, за місцем її тимчасового мешкання", - інформує Нацполіція.




26-річна зловмисниця - уродженка Бердичева з освітою вихователя, отримала контузію в зоні АТО. Жінка була вагітна від співмешканця, однак, в неї сталося раптове переривання вагітності. Про це своєму коханому вона не повідомляла та продовжувала імітувати майбутнє материнство. 

Три місяці жінка мешкала у хостелі, а потім заявила близьким, що знаходиться в пологовому будинку. В цей момент зловмисниця долучилася до волонтерських спільнот, які пропонують допомогу молодим батькам. Під цим приводом і познайомилася з потерпілою матір’ю.

"Коли жінки зустрілися, мати не вбачаючи небезпеки, дала потримати сина новоспеченій знайомій, яка і здійснила викрадення. На щастя, із дитиною все добре: хлопчика повернули матері", - повідомляють правоохоронці.

Наразі зловмисницю затримано, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.
 
Поділитись

Новини по темі: