25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

«Кварталівці» Сивохо та Ткаченко отримали посади в РНБО

  • 23 жовтня, 2019 14:36
Генеральний директор компанії "Квартал-концерт", нардеп від "Слуги народу" Максим Ткаченко і продюсер ТОВ "Квартал 95", тренер "Ліги сміху" Сергій Сивохо стали радниками секретаря Ради нацбезпеки і оборони з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

За інформацією сайту "Обозреватель", Ткаченко був главою кампанії Володимира Зеленського на президентських виборах 2019 року в Луганській області.
 

"Я, як людина, яка народилася на Луганщині і більшу частину свого свідомого життя прожив там, знаю не з чуток, яка ситуація склалася в Донбасі. Тому для мене велике значення має те, що я став радником секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу. Планів і завдань для себе ставлю безліч", - сказав Ткаченко.


Ткаченко є заступником голови комітету ВР з питань прав людини, деокупації і реінтеграції тимчасово окупованих територій. Він став одним із співвласників ТОВ "Квартал-Концерт" - дочірньої компанії Студії "Квартал 95" - в 2014 році.


 
Що стосується Сергія Сивохо, то він попросив не поспішати з висновками про його роботу в РНБО і розповів, чим саме займеться на новій посаді.
 

"Не очікував, що у мене стільки шанувальників, зокрема таємних. У всякому разі, всім величезне спасибі за увагу до мене й теми Донбасу. Розумію, що болить, що немає простих рішень і всі вже втомилися сподіватися та чекати. Але наше питання, питання мирного Донбасу, з порядку не зняте і буде вирішене", - зазначив він.


Сивохо підкреслив, що в якості радника секретаря РНБО буде відповідати тільки за гуманітарну політику, роботу з людьми. Він також попросив українців не критикувати його передчасно і закликав об'єднати зусилля для досягнення миру в Україні.

Поділитись

Новини по темі: