24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирський суд за 2000 гривень відпустив на волю крадія-рецидивіста

Житомирський суд за 2000 гривень відпустив на волю крадія-рецидивіста

  • 22 жовтня, 2019 15:38
Богунський районний суд міста Житомира взяв під варту крадія-рецидивіста з правом вийти під заставу у розмірі всього 2000 гривень. Застава була оперативно сплачена і підозрюваний у крадіжках вийшов на волю. Про це "Журналу Житомира" повідомляє ГУ Нацполіції Житомирської області.

"Крайнього разу 51-річного житомирянина поліцейські затримали 10 вересня за обгрунтованою підозрою у причетності до крадіжки відеореєстратора із автомобіля жительки обласного центру. Тоді судом чоловікові було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту", - інформує поліція.

Також правохоронці говорять, що чоловік кілька місяців тому вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.
 

"Це далеко не перше його ув’язнення. А за цей відносно незначний проміжок часу після звільнення він уже встиг "відзначитись", за нашою інформацією, щонайменше 5-6 новими крадіжками", - розповів начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко.


У всіх випадках чоловік обирав залишені в дворах багатоповерхівок чи на стоянках Житомира без нагляду автівки, розбивав у них скло та забирав з салонів цінні речі.

У зв’язку з тим, що поліцейські зафіксували порушення підозрюваним встановлених обмежень пересування, до суду було подано клопотання про взяття його під варту. Днями слідчим суддею Богунського районного суду було розглянуто подане слідчими клопотання та ухвалено рішення про взяття підозрюваного під варту з можливістю внесення застави у розмірі 2000 гривень. 21 жовтня ці кошти були сплачені на відповідний рахунок, а відтак чоловік був звільнений з-під варти.

"Ну, що ж, відсьогодні чоловік знову у полі зору оперативників, як потенційний "клієнт" у таких справах", - наголошують у Нацполіції.
Поділитись

Новини по темі: