27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • «95-й квартал» з хором Верьовки висміяли підпал будинку Гонтаревої: відео скандального номеру

«95-й квартал» з хором Верьовки висміяли підпал будинку Гонтаревої: відео скандального номеру

  • 21 жовтня, 2019 14:24
Гумористи студії "Квартал 95" у новому випуску "Вечірнього кварталу" висміяли підпал будинку ексочільниці Національного банку України Валерії Гонтаревої, викликавши бурхливу реакцію мережі. Ролик у неділю, 20 жовтня, був опублікований на YouTube-каналі студії. Відео вже зібрало понад 36 тисяч дизлайків.

В анонсі пісні ведучий Степан Казанін назвав спалення будинку Гонтаревої "яскравою подією", повідомляє "Обозреватель".

У музичному номері взяв участь Національний заслужений академічний український народний хор імені Григорія Верьовки. Разом з актором "Кварталу" Євгеном Кошовим співаки виконали пісню, названу гумористами "Горіла хата".

Далі наводимо фрагменти тексту пісні (мовою оригіналу):

 
Хата горить в Гореничах,
А в Лондоні Валерія думає на Валерича...
Люди вогонь побачили –
Допомагати почали,
Відра схопили й прибігли,
В вогонь соляру плескали.


"У пісні цієї мораль проста – будинок згорів від сорому", – закінчив Кошовий під оплески залу Палацу "Україна".
 


"Раніше хор Верьовки відкривав Гімном сесії ВР. Але тепер ВР – філія 95, квитки можна купити прямо у ложі бенуар. Тому хор тепер виступає і на підспівуванні в кварталу. Огидно", – відреагувала на виступ народний депутат від партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко.

"Дивлячись на те, що всі сценарії кварталу ще вичитує сам Зеленський, чи правильно я розумію, що ця мерзенна пісенька це і є позиція президента щодо спалення будинку Валерії Гонтаревої?" – написав у Facebook прес-секретар Петра Порошенка Святослав Цеголко.

"Дно... Всьому має бути межа", – відреагувала в Telegram журналістка Соня Кошкіна. Також вона заявила, що до скандального номеру може бути причетний президент України Володимир Зеленський.

"Пісня про згорілий будинок Гонтаревої у кварталу це таке пекло, що я х*р знаю, як це описати... У наступному випуску нехай відразу Коломойський співає. Чого талановитого сценариста за сценою гноїти", – обурився журналіст Денис Бігус.

Відзначимо, незабаром міністр України з питань культури, спорту та інформаційної політики Володимир Бородянський вибачився перед Гонтаревою.
 
Пізніше на скандал відреагувала і сама Гонтарева. "Це сором! Глузувати над людських горем - це неможливо уявити в цивілізованому суспільстві", – сказала вона.

Також ситуацію прокоментував прем'єр-міністр України Олексій Гончарук. Він сказав, що радіти горю інших людей неправильно, втім, кожен може жартувати, як йому заманеться.

Пізніше художній керівник хору імені Верьовки Зіновій Корінець зробив першу заяву, виправдовуючись за виступ на "Кварталі".

"Нас запевнили, що це такий стьоб. Вони ж над усіма кепкують. Над президентом, політиками. Нас попросили заспівати разом з Кварталом", – виправдовувався Корінець.

Також він озвучив суму гонорару за виступ. Національний хор України імені Григорія Верьовки отримав 30 тисяч гривень за участь в скандальному номері.

Нагадаємо, 17 вересня у селі Гореничі під Києвом невідомі спалили будинок Гонтаревої. Крім того, невідомі у ніч на 5 вересня спалили автомобіль, зареєстрований на невістку Гонтаревої.
Поділитись

Новини по темі: