19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі п'яний чоловік зарізав свого батька: йому загрожує до 15 років в'язниці

У Житомирі п'яний чоловік зарізав свого батька: йому загрожує до 15 років в'язниці

  • 21 жовтня, 2019 13:15
У Житомирі поліція розслідує вбивство 68-річного житомирянина, тіло якого знайшли за місцем його проживання. У ході огляду тіла чоловіка поліцейські зафіксували кілька колото-різаних ран.

Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції Житомирщини, за обґрунтованою підозрою у причетності до тяжкого злочину поліцейські затримали сина загиблого.
 

"Уже під час першочергових заходів ми з’ясували, що між загиблим чоловіком і його сином, який проживає разом із батьками, часто виникали побутові конфлікти на ґрунті зловживання останнього алкоголем. Цього дня, як підтвердили нам сусіди, між чоловіками також відбувалась сварка. На момент прибуття на місце події слідчо-оперативної групи, сина загиблого у будинку не було", - розповів начальник Житомирського ВП ГУНП Сергій Крошко.


Підозрюваного у тяжкому злочині 38-річного чоловіка поліцейські затримали на зупинці громадського транспорту неподалік від місця проживання. Він знаходився у нетверезому стані. Свою вину він визнав, однак чітко пояснити скоєне не зміг.

Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч.1 ст.115 ККУ). За чинним законодавством за вбивство свого батька йому може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: