19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • П'яні розбірки на Житомирщині: мужик спросоння до смерті побив односельця

П'яні розбірки на Житомирщині: мужик спросоння до смерті побив односельця

  • 18 жовтня, 2019 13:04
У Ружинському районі Житомирської області затримали 33-річного чоловіка за вбивство односельця. Подія сталася 17 жовтня у селі Мовчанівка. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУНП Житомирщини.

"У другій половині дня 17 жовтня до Ружинського відділення поліції зателефонував житель с. Мовчанівки із повідомленням, що він побив чоловіка і той втратив свідомість. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та "швидка допомога". Біля будинку, в якому проживає 33-річний місцевий житель, було виявлено тіло чоловіка з видимими тілесними ушкодженнями голови. Медики констатували його смерть", - розповіли у поліції. 

Працівники поліції встановили, що загиблий – 50-річний місцевий житель. Тіло направили для проведення судово-медичної експертизи.
 

"За словами господаря, він спав у кімнаті, коли раптом відчув, що його будять, піднявся і став наносити удари незваному гостю. У результаті той упав. Зрозумівши, що серйозно травмував чоловіка, господар зателефонував до поліції", - коментує заступник начальника Ружинського ВП Михайло Гаврилюк. 


Попередньо, обидва чоловіка перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Досудове розслідування проводиться за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Законодавством за умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Поділитись

Новини по темі: