20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Чоловік за знущання над матір'ю проведе 3 місяці за ґратами

  • 17 жовтня, 2019 9:11
У Житомирській області суд виніс вирок чоловікові, який систематично знущався над матір’ю – 35-річний звягельчанин проведе 3 місяці за ґратами. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.

"Упродовж 2018 та 2019 років до поліції неодноразово надходили повідомлення від 56–річної жительки м. Новограда-Волинського про вчинення відносно неї домашнього насильства. Жінка потерпала від власного сина, який постійно словесно ображав її, погрожував, влаштовував сварки. Щоразу поліцейські припиняли його дії та складали відповідні матеріали", - інформують правоохоронці.

За рішеннями місцевого суду на чоловіка були накладені штрафні санкції, а згодом він неодноразово був арештований на строки до 15 діб. Втім, такі покарання не примусили сімейного агресора припинити свої дії. Ситуацію ускладнювало і постійне вживання чоловіком спиртного.
 

"3 липня до поліції знову зателефонувала жінка та розповіла, що змушена була втекти з дому через дії сина. На місці події поліцейські з’ясували, що цього разу нетверезий чоловік схопив сплячу матір за сорочку та став вимагати гроші на цигарки і спиртне", - зазначають у поліції. 


Жінка зуміла вирватися та зателефонувати до поліції.

11 жовтня у судовому засідання чоловік визнав свою провину та повідомив про розкаяння. Врахувавши всі обставини суд обрав покарання у вигляді 3 місяців арешту. Чоловіка одразу ж взяли під варту.
Поділитись

Новини по темі: