24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • По дорозі на матч в Житомир загинув 23-річний фанат Ниви Тернопіль

По дорозі на матч в Житомир загинув 23-річний фанат Ниви Тернопіль

  • 14 жовтня, 2019 9:22
Трагедією завершився виїзд на матч 15-го туру чемпіонату України в другій лізі до Житомира на матч лідерів, місцевого «Полісся» і тернопільської «Ниви», для одного з фанатів гостей.

23-річний тернопільський фанат Олександр Пошелюжний загинув від удару струмом на залізничному двірці станції «Козятин» вранці 13 жовтня. Хлопець, який був одним із натхненників ультрас-руху «Ниви», виліз на вагон потяга, вочевидь не врахувавши фактору ліній електропередач.

Напередодні поїздки у Житомир Олександр писав у себе в соцмережах, що для нього це буде 54-й виїзд за «Ниву». Впродовж ночі він постив у себе в Instagram дорожні світлини з різних залізничних станцій на шляху до місця призначення.

Ультрас-сектор тернопільської «Ниви» на стадіоні «Спартак» у Житомирі виглядав скорботно. Друзі Олександра, які добиралися з ним на виїзд і вочевидь були свідками трагедії, почепили на банері чорну стрічку, а поруч – похоронний вінок.


У Житомирі тернополянам було не до футболу. Фото Віктора Зарванського

«Нещастя спіткало наш фанатський рух, - написали тернополяни на сторінках свого руху в соцмережах. – Виїзд закінчується тоді, коли останній фанат повертається додому. Для нас цей виїзд в Житомир не завершиться ніколи... Спи спокійно, друже!»

На сторінках своїх соцмереж Ультрас Житомира висловили щирі співчуття друзям та близьким загиблого.
Поділитись

Новини по темі: