27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Вже є перші бажаючі зайняти посади голів РДА у Житомирській області

Вже є перші бажаючі зайняти посади голів РДА у Житомирській області

  • 11 жовтня, 2019 9:00
На Житомирщині продовжують приймати заявки на посади голів райдержадміністрацій. Наразі всі 23 посади голів районів є вакантними, проте вже є перші заявки.

За словами голови ОДА, наповнення керівних посад в районних державних адміністраціях відбувається саме через проєкт «Соціальний ліфт». Так вже подали 7 повних пакетів документів на погодження до Офісу президента України.
 

«Уже 7 кандидатів рекомендовані до розгляду на посади голів РДА, деякі з них пройшли погодження. Чекаємо розпорядження Президента України та будемо представляти нових керівників», – сказав Віталій Бунечко.


LIFT – це проєкт команди Президента, направлений на позитивні зміни в країні та її комплексний соціально-економічний та культурний розвиток. За допомогою проєкту будь-хто може подати заявку на вакантні посади керівників районів в області. Основне завдання майбутніх голів РДА – налагодження всіх процесів у підпорядкованих органах, службах та комісіях,  розвиток і вдосконалення району.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський звільнив всіх голів райдержадміністрацій у Житомирській області у зв’язку із закінченням строку повноважень попереднього Глави держави.
Поділитись

Новини по темі: